Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тихомир Василев от Изправи се! Мутри вън коментира темата

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тихомир Василев от Изправи се! Мутри вън коментира темата
Коментари Харесай

Тихомир Василев: Корупцията убива

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Тихомир Василев от " Изправи се! Мутри вън " разяснява тематиката за корупцията в политически спор в предаването  " Пресечна точка " по Нова тв:

" Всички си спомняме случая край Своге. Това са резултатите от корупцията. Това са резултатите от вкарването на инертни материали, от приемане на поръчки по втория метод, от раздаването на пари през прозореца на джипката и за премия министъра тогава го направихме зам.-министър. В момента той е куфар в джипката на премиера, същия този, и той изяснява по какъв начин би трябвало да се случват нещата - човек, който е директно виновен за това. Значи корупцията първо убива. 

Второ, битката сега е за разпределението на едни 29 милиарда по зелена договорка. За това е тази гневна битка за влизане в Народното събрание и властта да си я резервира, с цел да може отново да бъде разпределена по чекмеджета. Вместо тази безплатна помощ от Европа да доближи до всеки един жител и да създадем страната зелена, тъй като знаете какъв брой е огромен казусът в София с мръсния въздух и поносим наказания. Фандъкова подвигна данъзците на колите, резултатът е още по-трагичен. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР